Over Ons

Sinds 1927 is Boersma Schoenen gevestigd in Grou. Eerst onder de naam Auke Bink. Grootvader Bink nam de schoenhandel, schoenmakerij en zadelmakerij in 1927 over.

Later nam zijn schoonzoon en dochter, Albert en Neeltje Boersma, de zaak over en werd het vervolgens Boersma Modeschoenen.

Vele jaren geven we al goede adviezen en gaan we voor kwaliteit. Na verschillende verbouwingen en aanpassingen, is onze winkel alweer in handen van de derde generatie, Auke en Alma Boersma.

De vierde generatie van de familie Boersma, Stijn en Hinke Boersma, hebben zich sinds 2018 gevestigd in het centrum van de Friese plaats Joure.

Wat altijd voorop heeft gestaan en nog steeds staat is het verkopen van kwaliteitschoenen, middels een deskundig advies, met als onderliggende gedachten passie voor het vak, plezier en veel sociale contacten!

Hierdoor bestaat Boersma Schoenen uit twee winkels, elk met zijn eigen assortiment, maar met nog steeds een jaren lange ervaring en deskundigheid. Dit alles onder de gezamelijke naam Boersma Schoenen.

Omdat de tijd niet stilstaat en de huide markt hier om vraagt, kunt u inmiddels ook online terecht bij Boersma Schoenen!

Boersma Schoenen - Als u voor kwaliteit gaat!