Verzending & Betalingsinfo

Verzending:

Indien u het aanbod langs elektronische weg hebt aanvaard, bevestigt Boersma Schoenen langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, kunt u de overeenkomst ontbinden.

Elke bestelling wordt zo spoedig mogelijk door Boersma Schoenen bevestigd via email.

Wij streven ernaar om het product dat besteld is binnen 72 uur op werkdagen te leveren.

Is dit niet mogelijk doordat het artikel tijdelijk fysiek niet op voorraad is, er om een andere reden vertraging is of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 48 uur op werkdagen bericht. Er wordt een alternatief aangeboden of het geld wordt teruggestort.

Het bestelde artikel wordt per post naar het afleveradres verzonden. Het artikel wordt binnen 2 werkdagen voor het eerst aangeboden. Levering vindt plaats op het moment dat het product door (of namens) u in ontvangst wordt genomen. Mocht u niet aanwezig zijn op het moment van levering, dan wordt de bestelling een tweede keer aangeboden. Als u bij de tweede keer ook niet aanwezig bent, dan kunt u het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde POST NL kantoor. Als u niet bestelde of verkeerde artikelen ontvangt, stel dan Boersma Schoenen zo snel mogelijk op de hoogte. Eventuele onjuistheden worden dan door Boersma Schoenen opgelost.

Betaalmethodes:

Om je persoonlijke gegevens te beschermen, hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarom zijn dit de mogelijke betaalmethodes:

Betalen met iDEAL
Als je kiest voor “Betalen met iDEAL”, dan betaal je via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen met creditcard
De bestelling kan betaald worden met de Nederlandse creditcards van VISA en MasterCard. Betalen met creditcard kan op een eenvoudige en veilige manier. Het bedrag wordt op een vaste datum van je bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

BTW
Alle prijzen van de artikelen die op de webshop worden getoond zijn inclusief BTW.